– MENU –

Wat doet KlusXS?

Klussen van KlusXS Alkmaar

alle soorten kluswerk

KlusXS doet juist de klussen waar aannemers niet voor komen

Meer over KlusXS

Klussen van KlusXS Alkmaar

Meer over KlusXS

Over ons

Wij zijn er voor particulier en bedrijven en richten ons op al je kluswerk. Tegenwoordig kunnen mensen maar met moeite iemand vinden die langskomt om de kleinere klussen in en om de woning of het bedrijf uit te voeren. Bouwbedrijven zitten vol en komen ook niet voor de kleinere klussen. Dat segment van de klusmarkt doen wij juist wel. We hebben gemerkt dat er in ons werkgebied groot Alkmaar er bij zowel particulieren als bedrijven een grote behoefte is aan een klusbedrijf dat daarin voorziet.

Schilder- en behangwerk

Kamer opknappen?
De winterschilder is weer in het land. Laat uw binnen schilder- en behangwerk doen tegen aantrekkelijke tarieven! Maak daarvoor nu een afspraak. Ook al je buitenschilderwerk en eventuele houtrotreparatie voeren wij graag voor je uit.

Loodgieterswerk

Kraan kapot?
Een nieuwe kraan monteren is voor KlusXS-klussers geen probleem. Ook ander klein loodgieterswerk kunnen we uitvoeren. Zoals leidingwerk omleggen voor bijvoorbeeld je nieuwe keuken, een buitenkraan maken etc.

Tuinonderhoud

Tuin weer netjes maken?
De klussers van KlusXS maken de tuin weer helemaal keurig netjes. We kunnen je tuin éénmalig op orde brengen en we kunnen het onderhoud het jaar rond verzorgen.

Electra

Nieuwe lamp ophangen?
Dat kunnen wij voor je doen. Ook als het elektrawerk meer kennis vraagt kan KlusXS je helpen. Zo kunnen we onder andere schakelmateriaal vervangen, stopcontacten bij maken, een buitenlamp aanleggen, leidingwerk aanpassen. Dat behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Opruimen/verhuizen

Zolder overvol?
Je zolder is in de loop der jaren te vol geraakt. Je kunt nergens meer bij en daarom moet het nodig worden opgeruimd. Echter daar zie je wat tegen op. De klussers van KlusXS komen je helpen. Natuurlijk geldt dat ook voor al je andere opruim- of verhuiswerk.

Meubelen (de)monteren

Nieuwe meubelen gekocht?
Je hebt bij een meubelzaak (bijvoorbeeld IKEA) meubels gekocht en wilt die graag laten monteren. Eén van de klusjesmannen van KlusXS komt graag naar je toe om dat voor je te doen. Een IKEA Pax kast, bed, dressoir of kledingkast KlusXS monteert het. Voorwaarde is dat er voldoende ruimte is om de meubelen in elkaar te kunnen zetten. Ook als je gaat verhuizen kunnen wij de kast voor je demonteren.

Ander kluswerk

Heb je ander kluswerk?
Kluswerk wat je niet direct tussen alle genoemde mogelijkheden ziet staan. Neem toch contact met ons op. Wij kunnen je zeer waarschijnlijk van dienst zijn. Voor al je kluswerk KlusXS !

Kosten

Het tarief voor elektra- en loodgieterswerk is €45,50 exclusief btw (€55,- inclusief btw) per uur . Het tarief voor alle andere klussen is €40,- exclusief btw (€ 48,50 inclusief btw). Het starttarief is vanaf twee uur. Voor een klus van bijvoorbeeld anderhalf uur facturen we dus twee uur. Vanaf daar factureren we per half uur. We rekenen geen administratie- en voorrijkosten.

Grote klussen

KlusXS richt zich juist op de kleinere en middelgrote klussen.  Voorbeelden van grote klussen die wij niet doen zijn:

  • Een aanbouw aan je woning
  • Een nieuwe dakkapel
  • Een hele nieuwe badkamer
  • Kozijnen vervangen.

Voor dat soort klussen is het goed om een bouwbedrijf in te schakelen.
Twijfel je of je klus geschikt is voor KlusXS? Neem gerust contact met ons op.

Klusser KlusXS Alkmaar