– MENU –

Klusser worden

Klusser worden voor KlusXS Alkmaar

Klussers gezocht!

Wij zoeken allerlei klussers die wel raad weten met klussen in en om het huis

Ben je geïnteresseerd? Kijk verder

Ben je geïnteresseerd?
Kijk verder

We zoeken de (semi-professionele) klussers die als zzp’er klussen kunnen uitvoeren. Je kan als parttime of fulltime klusser aan de slag voor KlusXS. Uiteraard kan je ook voor andere opdrachtgevers werken.
In ons werkgebied groot Alkmaar richten we ons op zowel particulieren als bedrijven.

Aanmeldprocedeure

1. Aanmelden

Het begint met jouw aanmelding als klusser. Dat kan via dit formulier. Binnen enkele dagen nemen we contact met je op.

2. Gesprek

We hebben een gesprek om te kijken of werken voor KlusXS bij je past. Dan bekijken we onder andere welke klussen jij goed kan doen.

3. Inschrijven bij Kamer van Koophandel

Als we het allebei zien zitten schrijf je je in bij de Kamer van Koophandel De kosten van inschrijving bij de KvK zijn € 52,-. Je krijgt daarvoor een inschrijvingsbewijs en een btw-nummer (of je bent al ingeschreven). Je moet als zzp’er je eigen vervoer en gereedschap Eigen vervoer en gereedschap is een wettelijke verplichting hebben. Je hoeft natuurlijk niet meteen alles al te hebben. Dat kan je stap voor stap opbouwen.

4. Klussen

Wij zorgen voor de klussen, doen de marketing en maken offertes voor de klanten. In overleg met jou plannen we de klussen in en ga je aan de slag.

5. Beschikbaarheid opgeven

Je krijgt een account bij KlusXS, waar je je beschikbaarheid kunt aangeven. In de agenda kun je precies zien welke klussen voor jou zijn ingepland.

Klusser KlusXS Alkmaar

De voordelen van werken als zzp'er voor KlusXS

Je hoeft zelf geen klanten te werven

Wij doen de marketing en zorgen voor de klussen. Je hoeft dus niet jezelf te promoten op social media (mag natuurlijk wel) of reclame te maken.

Je hoeft zelf niet in onderhandeling met de klant

Wij maken de afspraken met de klanten over de klus(sen) en het uurtarief. Je hoeft dus niet zelf in onderhandeling met de klant.

Je werkt op de dagen en uren dat het jou uitkomt

Wij plannen je in goed overleg in. Je bent niet verplicht om de aangeboden klussen te accepteren. Dat betekent dat je de vrijheid hebt om je werk naast je privé in te delen zoals jij dat graag wilt.

Verdiensten

KlusXS werkt met een uurtarief vanaf €40,- exclusief btw. Het uurtarief hangt af wat er allemaal voor nodig is om de klus te doen. Wij bieden je een klus aan en geven daarbij aan welk uurtarief met de klant is afgesproken. Van het uurtarief van €40,- krijg jij €27,50 exclusief btw. Als het met de klant afgesproken uurtarief hoger is, gaat jouw uurtarief van €27,50 ook omhoog.

Rekenvoorbeeld: je werkt 24 uur in de week. Met een uurtarief van €27,50 hou je daar, na aftrek van je kosten, ongeveer €1850,- netto in de maand aan over.

Meld je aan als klusser

Een vakopleiding is niet nodig. Wel is het belangrijk dat je enige ervaring hebt zodat je de klussen goed kan uitvoeren.

Bekijk hier het werkgebied van KlusXS.

Nadat je je hebt aangemeld

Meld je aan als klusser

Een vakopleiding is niet nodig. Wel is het belangrijk dat je enige ervaring hebt zodat je de klussen goed kan uitvoeren.

Bekijk hier het werkgebied van KlusXS.

Nadat je je hebt aangemeld